Hing Paelaga Kaelas


Tegime nädalavahetusel koos Tindomega näidislarpi Estconil. Maailm natukene Hilise Lõikuse sarnane aga kohandatud boffer ja nerf relvadele ning lühivormile. Ja muidugi väike lõbus lisavint, et lühimäng ikka meelde jääks.

Järgnevalt mängu elureegilid, juhuks kui keegi tahab šhnitti võtta (a küsige ikka enne, eksole):


Hing paelaga kaelas (viga saamine, ravitsemine ja suremine) ehk WTF see õhupall
?

Vaikimisi on igal mängijal 2 õhupalli. Selleks, et sa saaksid ringi liikuda peab olema hing sees, ehk üks pall peab olema täis puhutud ja nähtaval kohal kaasas. Juhul kui see katki tehakse, saad sa puhuda täis oma tagavara õhupalli, aga sa ei saa seda kinni siduda ja pead seda kandma ühes käes, komistades iga kord kui õhku pallist lahkub. Ainult meedik saab anda palle juurde (kaks võib olla maximaalselt kaasas, meedikul piiramatult) ning ka neid kinni siduda. Kui said haavata lõikerelvaga, peab meedik siduma sidemega kinni koha kust sa haavata said, enne kui ta sulle uue palli annab või palli kinni seob - niikaua oled sa hingevaakuv ja lahtise haavaga.

Haavata saamine.

Nerf kuulid ei tapa, aga on laetud elektrishokiga. Iga pihta saadud kuul muudab su ajutiselt pehmeks (kõik mis käes kukub maha) ja liikumatuks (loe peas kolmekümneni ... omas tempos)  Selle aja jooksul on võimalik tulla ja lõhkuda su täis puhutud õhupall.
Boffer relvaga pihta saades ootame rektsiooni nagu saaksid korraliku lõikehaava: kui võimalik viska siruli, ägise, kisa, röögi ... (loe peas kahekümneni ... omas tempos)  )  Selle aja jooksul on võimalik tulla ja lõhkuda su täis puhutud õhupall.

Surmamine

Kui mängija on haavatud ja esimene õhupall on katki tehtud, tuleb mängija surmamiseks lüüa teda boffer relvaga ja seejärel võtta ära ka tühi õhupall (mängija peaba aitama).  Seejärel on on surmatu hingevaakuv,  ei liigu kuhugi, võib ädiselt röökida ning kui meedik ei jõua u minuti jooksul temani, on surnud(käsi peapeale ja otsi üles lähim mängujuht)

NB! Võimalik on tegutseda aktiivselt ka ainult ühe kinni seotud õhupalliga, kui see aga katki tehakse, oled sa koheselt hinge vaakuv.

*Õhupall võib puruneda ka ilma rünnakuta – läbi metsa joostes okstest vms. Sellisel juhul komistasid miini otsa, astusid karulõksu, said südameataki või komistasid väga õnnetult. Mets on üks ohtlik koht.

______________

Pean tunnistama et juhtus nii mõnigi miini otsa komistamine kui ka olukordi kus lasust või löögist siruli viskav mängija kukkus ise oma õhupalli katki, mis vähendas teiste vaeva.

Samuti, kuna vihmase ilma tõttu sai mängitud suhteliselt varjualuste lähedal ja ringi siblis ka palju muud rahvast, oli õhupall hea näitaja, et kes oli mängus ja kes mitte. Kõik õhupallita inimesed olid sõbralikud metsaloomad (ja kuna ka mängujuhil polnud õhupalli, kutsus üx mängija mind püsivalt jutukaks jäneseks)

Tänud kõigile osalejatele, kaasgõmmile ja Hilise Lõikuse tiimile lubamast nende maailma nats väntsudada.

Cheers!

z

No comments:

Post a Comment

kriba kriba