Nädalavahetus Korgi, Kurgi ja V.Miinidega

Jälle üks nädalavahetus möödas. Ja nagu varsti juba harjumuseks kujuneb, ei kulgenud ka seekord kõik plaanikohaselt. Nimelt pidime minema Jurjevisse Plink-Plonk-ile, Hansapäevadele ja Mammule külla, aga sellele plaanile tõmbas kriipsu peale peavalu, mis mind laupäeva hommikul painas. Peavalust sain ma küll lõpuks enam-vähem lahti, aga minna valjut muusikat kuulama ja rahvamassi sekka ei tundunud endiselt väga isuäratav (ega ka mõistlik, kuna see võinuks vabalt eelneva olukorra ehk peavalu taastada).

Niisiis jäime Tallinna.
Järgnevalt kokkuvõte meie asjalikust nädalavahetusest.

Laupäev.

Hommik, ärkamine ja peavalu. Nagu halva enesetundega ikka, tuli hakata miskit nokitsema. Seega tuli kummaline mõte ajada veinipudelikorke orki. Täpsemalt, augud keskelt läbi ja korgid lükkida üksteise järel nööri otsa. Lõpptulemusena peaks valmima kodustatud ja sõbralik Korkmadu. (ja valmis kah päris mitu tükki, kes külla tuleb see näeb..... ärge muretsege, ei hammusta)
Lõuna paiku tegime "megaasjaliku" shoppamistuuri Maksimarketisse linnapiiril. Noh, kasu sellest eriti polnud, aga nalja sai küll. Seejärel haaras meid kurgipalavik - hakkasime leiutama soolakurki. Ilma mustsõstralehtedeta kahjuks (uskuge, neid on ikka jube raske saada kui endal aias ei kasva) aga maitsel polnud väga vigagi.

Õhtu loojus Lotte Reisiga Lõunamaale.

Pühapäev

Olles eelmise õhtu kurgisaagast innustust saanud, kimasime keskturule. Ostsime kokku hirmpalju asju ja sõime ennast päeva jooksul vitamiinideks. Metsmaasikaid, mustikaid, ploome, kirsse, vaarikaid, herneid, kurke ja värskeid kartuleid oli meie kottides kokku ikka päris palju, hetkel on alles vaid natuke vaarikaid, mõned kurgid (ja needki mitte enam värskel kujul vaid soolatud ja leotatud jne) ja kartulid. Õnneks müüdi turul ka silokimpe kurkide töötlemiseks (mustsõstralehed, mädarõikalehed ja tilliõisikud puntrasse seotuna) ja tänu nendele saime päeval kodus jälle keemialabori püsti panna.

Õhtul sai veel ka kodu veits koristada ning vanni nautida.

Alati ei peagi minema plaani järgi, et oleks lõbus :)

NB! Peaks õppima varvastega vilistama!

2 comments:

  1. Anonymous7/22/2008

    Vaat kui tubli ja kärakavaba nädalavahetus... kui mina ka nii suudaks :)

    ReplyDelete
  2. Oleksite te küsinud, oleks ma teile linna piirilt Maksimarketi lähedalt mustsõstralehed ka kaasa andnud. Mul on neid täitsa mitu põõsatäit.

    ReplyDelete

kriba kriba