Paks kass, ilus kass

Seda, et Kafik on üks paks kass, teadsid vast kõik.




Sõbrad, kes külas käisid, tegid temast pilte, sest nii naljakat paksu kassi pole enne nähtud ning ka eelmise korteri omanik muigas alati kui ta kassi nägi (ja kommenteeris midagi vene keeles). Paljud nimetasid teda lihtsalt Paksuks, mitte ei kutsunud nime pidi.



Nüüd sai siis kassiga arstil käidud. Tervis muidu korras aga puuriga kaalule asetades näitas kaal 9,9 kg. Issakene. Tõsi, puur ise kaalus 1,4 kg, aga see tähendab ikkagi, et kassi enda kaaluks tuli 8,5 kg. Ideaalkaal oleks aga umbes 5,5 kg. Kolm kilo ülekaalu.

Põhimõtteliselt tähendab see seda, et mul on umbes 150% kassi.

Raisk, ja siis veel inimesed imestavad, miks mul püsivalt musklid on - no halloo, ma tõstan kassi.

Seega - dieet alaku! Esiteks vahetasime ära toidu. Teiseks on iga söögikord grammi täpsusega (peaaegu) paigas ja kolmandaks on tal vaja liigutada - ega ükski söök üksi imet ei tee.

Toidupalli põhimõttest sai kass suht kiiresti aru. Toidukord on pisikese palli sees, millel on auk ja ainult siis kui palli veeretada pudeneb sealt vahel toitu välja.

"Noh fine, võib ju mängida kah," mõtles kass ja mängis.

Muidugi oli ta esialgu pahane, et toidukauss tühi oli ja käis sellest pikka juttu rääkimas.

Ja kolmandaks päevaks oli tal dieedist ja kogu sellest kupatusest lihtsalt kõrini - hommikuks oli toidupall kadunud. Päeva jooksul otsisid seda neli inimest ja ei leidnud. No nagu tina tuhka. Ja kass ise vaatab süüdimatu pilguga otsa, nagu tema ei teaks midagi.
No kadunud - 2 päeva pingat otsimist ja ei midagi.

Dieet samas avaldas juba mõju. Kass oli mängulisem, rohkem ringi lippav, rohkem suhtlev ja noh tundus ka kergem. Kuigi nurrumasin oli tihtilugu paitamise peale kinni. Äkki ta lihtsalt mõtles, et säästab energiat või mõtles et "Kui nurru tahad, anna rohkem süüa!"

Eile õhtul leiti toidupall üles. Oli tõesti salakaval koht. No kurivaim selline.
Vormi saamine on täies hoos.