Riided ära - Hinna Sees!

See nädal on kultuurinautimise nädal ja seda ikka korralikult ehk siis niipalju kui töö lubab.

Esmaspäeval käisime Draamateatris kus etendus Rakvere teatri Täismäng. Tegemist igati aktuaalse teemaga - kus töötud mehed otsustavad hakata striptiisiga raha teenima. Mõnusalt südamlik ja hm.... ehk isegi armas lugu. Kuigi etendusega sama põnev oli jälgida kõrval istuva vanapaarikese näoilmeid (laval käis ju ikkagi striptiis :P ) Inimlik ja arusaadav tükk oli, hoolimata sellest et viimased 10 minutit sai vaadatud kuidas viis härrasmeest ennast laval alasti võtavad.

Teisipäeval oli TTÜ Tudengiteatrite festivali raames Turu tudengiteater tükiga 7,5 surmapattu, mis tõestas et liikumine väljendab rohkem kui sõnad. Au neile kogu selle kaootilis-süsteemse liikumise eest laval... ja jääb vaid loota et kunagi julgevad ka meie tundengiteatrid nii palju katsetada (eeldab muidugi ka korralikku taset) Oli tõesti põnev ja väga tugevate emotsionaalsete piltidega tükk. Aga voila, ühtäkki oli ka kogu see trupp (2 poissi ja 7 tüdrukut) laval ihualasti, küll hämaras, aga siiski.

Võtab sõnatuks.
Täna proovin minna Altermanni teatritrupi tükki vaatama. Kui seal kah mõni inimene alasti ringi lippab, on minu selle nädala alasti inimeste vaatamise limiit küll täis.

Lausa iroonia et ma kangesti tahaks homme vaatama minna Vat Teatri tükki:

Kas sulle meeldib porno?

No comments:

Post a Comment

kriba kriba