Boostitud lapsepõlvekad

Tere Hollywood,

Mul on teile üks filmi-idee pakkumine. Kuidas teile meeldiks järgnev:

Ühel planeedil elab üks pisikene superkangelane, ta on seal nagu jumal või nii, kroon on peas ja värki. Aga seal pole tal kedagi päästa. Oh või veelparem, ta kuuleb läbi kosmose hädakutsungit. Täpselt. Seepeale sõidab ta oma taltsutatud hiigelrebasega ... või äkki hoopis koos teiselt plaanilt pärit seksika rebasnaisega... läbi kosmose planeedilt planeedile, kuid ei leia ühtki intelligentset eluvormi ega kutsungi saatjat, kuni jõuab maale. Siin on just mingi suur madu pahandust tegemas ning muteerunund ahvileivapuud ja roosipõõsad vallutavad maailma. Ja siis superkangelane päästab maailma ja kõik on õnnelikud ja leiavad igavese armastuse, kuid siiski ta on superkangelane ja peab naasema oma kodugalaktikasse, sest see on töö, see on see kes ta on.

Selle filmi pealkiri olla "Väikese Printsi Tagasitulek"

Kuidas tundub? On ikka väga hea plot jah?


----------------



Ehk siis s*ta ajab keema kui võetakse mingi lapsepõlves loetud raamat ja tehakse sellest miski täielik pask nagu näiteks:



Ma ei kahtlegi, et selles on visuaalselt ilusaid hetki. Aga täiesti huvi pärast tahan teada, kui mitu detaili kattub raamatutega. Kas veerand filmist võib ehk olla isegi kirjanduslikult õige või on see puhas liialdus?

Muide, mind ei häiri kui solgitakse miskeid koomiksiasju ja viikingi-mütologiat jne - kõik see on justkui kas liiga vana või kauge, et seda pühaks pidada.
Aga raamatud mida ma nooruses lugesin on hoopis teine asi!

Vott nii on lood

No comments:

Post a Comment

kriba kriba