Vahekokkuvõte

Kallis blogi, ma pole sulle ammu kirjutanud ja teen ka nüüd seda vaid põhjusel, et pole muuks suuteline. Kuid publikut silmas pidades võiks teha väikse kokkuvõtte suvel juhtunust:

1. Töö. Seda nii söögi alla kui ka söögi peale. Arendame veel tutvusi ja infotehnoloogiat. Peale kõige muu on töö juures ka oma DD seltskond kellega on teinekord vallutatud Lõbutuba (see sõna kõlab hästi :P) pelamise eesmärkidel (siinkohas tunnistan ausalt et mitte kõik mängijad pole töökaaslased ..... ainult 3/4 on). Paluks pealtvaatajatelt aplausi ja kallistusi tollele seltskonnale kes konveiertöö lõbusamaks ja paremini talutavaks suudavad teha. Aitähh!!

2. Puhkus. Neid siis sel suvel 2 tykki kuna ei tahetud ühte ja pikka anda. Esimene omas endas Mütofesti (mytofest.ee .... pilte: http://public.fotki.com/kurimarju/mtofest2007/ ) ja kunstilist tegevust. Mytofestist oluliselt rohkem rääkima ei hakka .... kes oli see teab, kes polnud võiks järgmine kord tulla. Allahi poole palvetada ma nüüd oskan ja hiide ehitasime mošee.

Elagu mingai ja manga: projektid "missa sodid?" ja "Zarvik, õpi joonistama!" käivitatud.

3. Päikest täis päev.

4. Paari tähtsa isiku sünnipäev, millel oli üllatavalt tore (no eriti arvestades seda et sealne seltskond koosnes 87 % võhivõõrastest). Igatahes jõuti seal järeldusele, et tulevane generatsioon on hunnik perverte, sest nad on sünnist saati Heat'i lugenud. Samuti said kõik kiirkoolituse filmitegemise alustest (heli ja pildi kokkumonteerimine kahe silindriga).

5. Suvepäevad kust sai just hiljaaegu saabutud. Üldiselt oli igavam kui eelmine aasta. Siiski leidus lõbu, üllatusi, nilbusi, shokeerimisi, wiiiiiiiiiiiii, rand, hot tube ja otseloomulikult ka kohustuslikus korras rumm koolaga (mida tuleb teadupärast teha suhtes 2/5).
Tekkis ka palju mõtteid ja mõttetusi - kuid laseks sellel seedida. Paari päeva pärast on pilt kindlasti selgem ja käed ka enam ei värise.

Igatahes said sõbrad putukad minu kallal väga palju maiustada.

6. Tekkis sõber Tux - ehk olles end korralikut XP peale välja vihastanud, olen minagi nüüd linuxipede.
Kahjuks aga ei tööta linuxipoisi peal just kõik vajalik.

7. Sõber sõjaväekomisjon. Endiselt ja siiski. Saadeti koormustestile mille tulemused peaksin ära viima päev enne testi. Kas ka teie arvate et selles loogikas on väike viga?

8. Koristused, korrastused ja mööbliinstalleerimine e muudatused elamispinnal. Igati teretulnud niikaua kuni ma üksi miskeid kappe ei pea korteri ühest äärest teise vedama.


Nunii, saigi vist üldiselt enamus ...... kui miskit jäi puudu, siis võite tulla ja mind lüüa. Täpsema informatsiooni vajamisel ja edasistel kaebustel pöörduda oma perearsti poole.

No comments:

Post a Comment

kriba kriba