Projekt Minironid/ Munchkinid/ Savilased


Ühesõnaga ma ei ole veel nimetuses kindel aga valmis nad said.

Kontseptsioon: Dungeons And Dragons lahinguid saab edukalt pidada ka tavalise ruudulise paberi peal, kasutades nuppudeks näiteks täringuid, rosinaid, kustukummi tükke, pudelikorke jne. Küll aga ei ole see visuaalselt nii lahe, kui vast võiks olla. Seega tuli esiteks mõte teha suur battlegrid (lahingu ruudustik), millele saaks näiteks markeriga jooned peale ajada ja peale mängu jälle ära kustutada. Selleks sai kiletatud ruuduline paber (markereid pole veel testinud, aga idee on hea ja äkki töötab). Aga kui juba teha, siis korralikult, ehk vaja oli ka muhedaid nupukesi.

Selleks sai hangitud ahjusküpsetatavat savi. Väike tükk esialgu vaid prooviks.
Väiksest tükist sai aga hämmastavalt mitu nupukest - rohkem kui hetkel vajagi on.
Ja ka nikerdusoskust sai taaskord proovile pandud - kohutavalt vastikult töödeldav materjal on ikka.
Ausalt. Plastiliin ja tavaline savi on selle kõrval kökk-mökk.

Siin küpsevad nad ahjus:

Aga kus kurat kook on???


Ja peale pooletunnist küpsetamist ei saanudki kooki, vaid hoopis sellised kõvad sellid:


Kivikujud uuel ruudul. Näeb juba välja nagu korralik dungeon.


Eile õhtul tegelesime usinasti tüüpide värvimisega. Olemas oli neli värvi, millega sai siis kuidagi kombineeritud - sinine, must, valge ja oranž. Lõpptulemus oli selline:

Vasakult: monk, barbar, rogue, cleric, fighter, druid, wizard, ranger, sorcerer.
Bard ja paladin jäid mängust välja - kes neid ikka tahab


Nägude (aka silmade, sest teadupärast on peaaegu kõik ju ninjad) tegemisel hakkas tegelastel tekkima ka iseloom. Enamik neist on jube nukra olemisega (eriti rogue) ... just kui olles eelhäälestatud kohe saabuvale surmale. Nunnu igatahes. Nüüd tuleks teha veel mõned pisemad pahalased (kobold näiteks) .. ja mõned suuremad pahalased (ogre) ja mõned keskmised pahalased (orcid või goblinid äkki) Ja kindlasti ka mõni kurja olemisega keebi ja kapuutsiga tegelane. Neid läheb alati vaja.

Laual lahinguks valmis, andke ainult vastaseid

Ahjaa, nüüd aga oodatud nimepakkumised, et kuidas neid tegelasi üldiselt kutsuda. Token või nupp ei ole piisavalt vinge. Minironi patent kuulub Aweronile, Munckin on tuntud trademark (samas vaadates tüüpe siis nad parodeerivad ka kergelt DD tüüpe nii et Munchkinid oleks justkui teemasse), Savilased tuli Rene poolt FB-s. On veel äkki ägedaid pakkumisi? Mina praegu igatahes valida ei suuda.

No comments:

Post a Comment

kriba kriba