Sünnar/ le Birthday


On jälle saabumas aeg aegumiseks ning kogu oma laiskuses ei paku ma see aasta isegi kartulisalatit mitte, rääkimata kutsete saatmisest ja igaastasest kodu koristamisest. See aasta on olnud üldse teistsugune, võrreldes eelmistega. Küll aga proovin aegumist unustada manustades alkoholi ning teadupärast pole ilus üksi juua.

Seega, kõik kes saavad/tahavad minuga aegumise puhul klaasi (aga mitte ilmtingimata alkoholiga) kokku lüüa, saavad seda teha sel laupäeval alates 19.00-ist Tallinnas pubis The Dubliner või kui see on täis siis selle all Bayern Böhmen Keller-is.

Kingitust pole vaja, tulge lihtsalt kohale - isegi siis kui pole iidamast aadamast kohtunud. Olgu üks mõnus õhtu mõnusa seltskonnaga.

------------

So this Saturday I will celebrate taking birth many years ago (When the mother is giving a birth, the baby must be taking it. Right? - that almost sounds like taking a bath “I couldn't answer the phone, I was taking a birth”) with some drinks in The Dubliner (If it's full, in Bayern Böhmen Keller). No table reservation, no presents - just me killing my sorrow of aging and not having any super powers (as I should have)

I would be glad to have someone joining me as drinking alone would be just too depressing (will start the drinking at 19.00 or so). :P Lets just have a nice evening with great people, nothing fancy.

-----

Ja kui tõesti on soovi midagi kinkida, mõtet aga ei tule, siis mul pole midagi dekoraatiivpatjade vastu, nagu näiteks:


Ja üldse, olgem meeldivalt vaimukad!

Cheers!

No comments:

Post a Comment

kriba kriba