Loomad on lahti

Meil on kodu juures alati vähemalt mõned hulkuvad loomad olnud. Suvisel ja soojal aal oli kasse päris palju, praeguse ilmaga on vaid 2 püsikundet: Valge Sõbralik ja Bandidas. Need 2 kassi paistavad omavahel ka väga sõbralikult läbi saavat.

Ja tõepoolest, me paneme hulkuvatele kassidele nimesid. Seda siis Indiaani stiilis (kas väljanägemise või mingi käitumise järgi). Vahepeal oli siin lausa päris mitu Garfieldi :P

Praegused kiisud on aga kõige sõbralikumad ja kõige vähem inimpelglikud - ei tule küll juurde, aga ei pelga ka meetri kauguselt mööda minna, kui vaja oma asju ajada.

Bandidas on valge, oranžide ja mustade laikudega kiisu, kelle mõlema silma peal on must laik - sellest ka nimi. Arvatavasti emane. Vanus ehk umbes sama, mis KafKafil. Teda on mõnes mõttes lausa tore alati välja minnes näha - pika aja peale kuidagi väga omaks saanud.

Valge Sõbralikuga tutvusime ükskord, kui sõbrad väljas ootasid, et meile külla tulla. Kiisu oli vist just omast kodust välja visatud, oli teine väga niru ja hädise välimusega, ja proovis endale uut sõpsi leida ... meie sõprade seast. Tema sõbralikkus ei jäänud ka teistele märkamatuks - meie trepikojast andis keegi talle lausa piimalimpsi.
Ka hiljem võis väljas selle kiisuga kohtudes olla kindel, et ta tuleb ennast su jala vastu hõõruma. Viimasel ajal on ta selle kombe aga maha jätnud - ju sai aru, et ei ole tolku.


Kui aus olla siis paar korda on olnud küll mõte, et võtaks kiisu(d) endale tuppa ära, aga ühest kassist meile pragu täitsa piisab - seegi ju suht tänavalt võetud. Pigem siis toetada lihtsalt kassiabi ja loomade varjupaika - siis ei jää nii palju endas kripeldama.


Aga meil on tekkinud veel üks püsikunde ja see pole mitte kass vaid hoopis musträstas (vist - me ei tea ju lindudest midagi :P ) Juba päris tihti võib seda imelikku musta lindu näha istumas keldritepi juures lumehanges. Lihtsalt istub ja vaatab ja vahel teeb ka naljakat häält (nagu luksuks:P). Ja inimesi ei pelga. Uskumatu.


Möödaseiklejaid on meil ikka kah. Eile õhtul nägime näiteks kahte hulkuvat koera. Koerad on siin aga pigem rariteet. Ja ega need möödaseiklejad väga silma jäägi ega tähelepanu saagi.

Vot, niipaljukest siis loomajuttu.

Ilusat Hommikut!

Cheers!

No comments:

Post a Comment

kriba kriba